MALZEMELER:
Yufka
Yumurta
Kaşar Peyniri
Sucuk
Tuz
Pul Biber
Zeytinyağı
YAPILIŞI:
Bu gözlemeyi yapmak ve yemek sadece on dakikanızı alacak.
Yufkayı tamamen açın. Önce bir tarafını ortaya kadar katlayın, ardından diğer tarafını da katladığınız ilk tarafın üzerine katlayın.
İç malzemesini belirlemek tamamen zevkinize kalmış. Peynirli, kıymalı, patatesli, ıspanaklı, sucuklu yapabilirsiniz.
Yufkayı iki tarafından kare olacak şekilde katlayın. Tavaya sadece bir damla yağ damlatın. Yufkanın bir tarafı pişerken üst yüzüne de bir damla yağ damlatın. Her iki tarafını da eşit şekilde pişirin.
Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder