MALZEME:
300 gram kuşbaşı bonfile et
Karabiber
Tuz
1 adet kuru soğan
Maydanoz
Bezelye
8 porsiyon milföy hamuru
YAPILIŞI:
Eti soğanla kavur. tuzu ve karabiberi ekle. Maydanozu da ilave edip karıştırın. Bezelyeyi koyun.
Hamurları kare şeklinde aç. Ortasına malzemeyi koyduktan sonra her iki ucunu kapatarak üzerine yumurta sarısı sür.
150 derece ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişirin.
Üzeri kızarınca servise hazırdır.
AFİYET OLSUN!
300 gram kuşbaşı bonfile et
Karabiber
Tuz
1 adet kuru soğan
Maydanoz
Bezelye
8 porsiyon milföy hamuru
YAPILIŞI:
Eti soğanla kavur. tuzu ve karabiberi ekle. Maydanozu da ilave edip karıştırın. Bezelyeyi koyun.
Hamurları kare şeklinde aç. Ortasına malzemeyi koyduktan sonra her iki ucunu kapatarak üzerine yumurta sarısı sür.
150 derece ısıtılmış fırında 40-45 dakika pişirin.
Üzeri kızarınca servise hazırdır.
AFİYET OLSUN!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder