MALZEMELER:
6 yufka
1 kg ıspanak
Soğan
Beyazpeynir
Pulbiber, kırmızıbiber, tuz
Sosu için:
2 yumurta
1.5 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağından biraz fazla sıvıyağ
Üzeri için çörek otu
YAPILIŞI:
Yufkayı ser. Yarısına sostan sürüp ikiye katla. Tekrar sostan sür, kenarına ıspanaklı içten koyup rulo halinde sarın. Aralıklı kesip yağlanmış tepsiye dizin.
Üzerine yumurta sarısı sürüp arzuya göre çörek otu serptikten sonra 200 derece ısıtılmış fırında pişirin.
Afiyet olsun!
6 yufka
1 kg ıspanak
Soğan
Beyazpeynir
Pulbiber, kırmızıbiber, tuz
Sosu için:
2 yumurta
1.5 su bardağı yoğurt
Yarım su bardağından biraz fazla sıvıyağ
Üzeri için çörek otu
YAPILIŞI:
Yufkayı ser. Yarısına sostan sürüp ikiye katla. Tekrar sostan sür, kenarına ıspanaklı içten koyup rulo halinde sarın. Aralıklı kesip yağlanmış tepsiye dizin.
Üzerine yumurta sarısı sürüp arzuya göre çörek otu serptikten sonra 200 derece ısıtılmış fırında pişirin.
Afiyet olsun!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder