MALZEMELER:
Hamuru için
1 yumurta
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
Kabartma tozu
2 çay bardağı dolu tam buğday unu
1 tatlı kaşığı mahlep
Tuz
Üzeri için
4 yumurta kaşığı lor peyniri
100 gr beyaz peynir
İnce kıyılmış dereotu
1 yumurta
1 çay bardağı süt
Çeyrek çay bardağı sıvıyağ
Az pul biber
YAPILIŞI:
Hamuru hazırla. Küçük bir tart kalıbına bastırarak yayın. Kenarlarını yükseltin. 180 derecede 10 dakikada pişirdikten sonra çıkartıp hazırladığınız peynir harcını yarı pişmiş hamurun üzerine dökerek tekrar fırında pişirin.
Hamuru için
1 yumurta
2 dolu yemek kaşığı yoğurt
1 çay bardağı sıvı yağ
Kabartma tozu
2 çay bardağı dolu tam buğday unu
1 tatlı kaşığı mahlep
Tuz
Üzeri için
4 yumurta kaşığı lor peyniri
100 gr beyaz peynir
İnce kıyılmış dereotu
1 yumurta
1 çay bardağı süt
Çeyrek çay bardağı sıvıyağ
Az pul biber
YAPILIŞI:
Hamuru hazırla. Küçük bir tart kalıbına bastırarak yayın. Kenarlarını yükseltin. 180 derecede 10 dakikada pişirdikten sonra çıkartıp hazırladığınız peynir harcını yarı pişmiş hamurun üzerine dökerek tekrar fırında pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder