22 Mart 2018 Perşembe

EV YAPIMI BİSKREM KURABİYE!




MALZEMESİ:

250 gr tereyağ veya margarin
1 su bardağı pudra şekeri
Aldığı kadar un ( Yaklaşık 2-3 su bardağı kadar)

İÇ MALZEMESİ :

2 paket 80 grlık sütlü çikolata


YAPILIŞI:

Oda ısısında bekletilen tereyağ veya margarini pudra şekeri ile karıştırıyorsunuz.

Daha sonra vanilya, unu ilave edip hamuru iyice kıvama gelene kadar yoğurun. Bir kapta çikolataları kare kare bölüp ceviz büyüklüğünde parçalar halinde yuvarlayıp içlerine birer parça çikolata koyup kapatın.

En son aşamada tepsiye dizerek üzerine bıçakla şekil verebilirsiniz.

Ve daha sonra 170 derece fırında 15 dakika üzeri hafif pembeleşinceye kadar pişirilir.

Afiyet olsun!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder